Στόχος αυτού του πρακτικού σεμιναρίου, είναι να έρθει σε επαφή ο εκπαιδευόμενος με όλα τα είδη των μεσοθεραπειών, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, τόσο των “κλασσικών” όσο και των πιο “σύγχρονων” θεραπειών-τεχνικών.

ΘΕΩΡΙΑ(2,5 ώρες)

Γήρανση-είδη μεσοθεραπείας-ιατρική μεσοθεραπεία-αισθητική μεσοθεραπεία-τεχνική, ενδείξεις  και μηχάνημα microneedling- ενέσιμη μεσοθεραπεία, τεχνικές, φαρμακολογία, mesoglow, mesosculpt, mesolift, ενδείξεις, αντενδείξεις, tips, πρωτόκολλα- skinboosters-PRP, τι είναι, τεχνική, ενδείξεις, αντενδείξεις, πρωτόκολλα, τρόποι εφαρμογής, tips κ.α.

ΔΙΆΛΕΙΜΜΑ: φαγητό, καφέ

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ(χωρίς χρονικό περιορισμό)

Το hands on γίνεται σε δικά μας μοντέλα. Κάθε εκπαιδευόμενος θα εφαρμόσει όλες τις τεχνικές ενέσιμης μεσοθεραπείας προσώπου(nappage, point by point κλπ) και microneedling. Μελετάμε τις ανάγκες των προσώπων των μοντέλων μας και αποφασίζουμε-επιλέγουμε ποια θεραπεία θα ακολουθήσουμε, ποια τεχνική, ποιο πρωτόκολλο κλπ. σε κάθε περίπτωση. Κάθε εκπαιδευόμενος θα κάνει επίσης εφαρμογή μεσοθεραπείας κυτταρίτιδας ή και λιπόλυσης σώματος. Θα δούμε νέες τεχνικές και θεραπείες skinboosters με ειδικά πρωτόκολλα εφαρμογών.

Τέλος, θα κάνουμε μεσοθεραπεία PRP, ακολουθώντας όλα τα στάδια βήμα-βήμα, για να εξοικειωθεί ο εκπαιδευόμενος με την διαδικασία, την φυγόκεντρο, την τεχνική, τους χρόνους κλπ.