Το σεμινάριο αυτό έχει στόχο την εκμάθηση και εμπέδωση από τον εκπαιδευόμενο, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, των δυνατοτήτων ενός plasma energy device ώστε να μπορέσει άμεσα να εφαρμόσει τα διδαχθέντα στο ιατρείο του.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ: καφές-εγγραφές

ΘΕΩΡΙΑ (3 ΩΡΕΣ)

-Τί είναι το πλάσμα-εξοικείωση με το μηχάνημα/χαρακτηριστικά-ενδείξεις, αντενδείξεις-αναίμακτη βλεφαροπλαστική, τεχνικές εφαρμογής, άνω-κάτω βλέφαρο, πριν μετά-κλινική εκτίμηση και σωστή επιλογή ασθενών-ξανθελάσματα, ακμή, ουλές, ρυτίδες, λίφτινγκ κλπ και τεχνικές εφαρμογής – συνδυασμοί με άλλες θεραπείες-προετοιμασία ιατρείου για plasma εφαρμογές- οδηγίες αποθεραπείας- παρενέργειες, επιπλοκές αποφυγή/αντιμετώπιση- tips/μυστικά επιτυχίας-προσέγγιση/αντιμετώπιση ασθενών/πελατών αισθητικής ιατρικής ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ: φαγητό/καφές

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ(χωρίς χρονικό όριο)

Η πρακτική εξάσκηση γίνεται σε δικά μας μοντέλα. Σκοπός είναι καταρχήν, κάθε εκπαιδευόμενος  να δει από τον εκπαιδευτή εφαρμογή και στην συνέχεια να εφαρμόσει ο ίδιος την αναίμακτη βλεφαροπλαστική άνω αλλά και κάτω βλεφάρων, μαζί με  όλη την διεργασία, που θα έκανε στο ιατρείο του(ιστορικό, κλινική εκτίμηση, εφαρμογή αναισθητικού, εφαρμογή, οδηγίες αποθεραπείας).

Πέραν της βλεφαροπλαστικής, ο εκπαιδευόμενος εξασκείται πάντα και σε άλλες εφαρμογές, όπως π.χ. αντιμετώπιση ρυτίδων καπνιστού, mini lift, αντιμετώπιση φωτογήρανσης, ξανθέλασμα, αφαίρεση θηλωμάτων κλπ., αναλόγως του είδους των περιστατικών που θα υπάρχουν στη διάθεσή μας την εκάστοτε ημέρα.