Στόχος του σεμιναρίου αυτού, είναι η κατανόηση των βασικών γνώσεων και αρχών, των 2 πιο συχνών ενέσιμων θεραπειών στην αισθητική ιατρική παγκοσμίως, της βοτουλινικής τοξίνης και του υαλουρονικού τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Τα σεμινάρια διεξάγονται σε κλειστά group ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη προσοχή του εκπαιδευτή σε ΚΑΘΕ συμμετέχοντα ξεχωριστά και ταυτόχρονα να υπάρχει άπλετος χρόνος για την πρακτική εφαρμογή.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Προσέλευση: καφές-εγγραφές

ΘΕΩΡΙΑ 3 ΩΡΕΣ:

Αισθητική ιατρική-Ομορφιά-Πελάτες

Τί είναι αισθητική ιατρική και τι περιλαμβάνει, πως καθορίζεται η ομορφιά, ποιες οι αναλογίες του προσώπου. Τι ξεχωριστό έχουν οι πελάτες αισθητικής ιατρικής, ποιους θέλουμε και ποιους δεν θέλουμε. Πως προετοιμάζουμε το ιατρείο μας για να προσελκύσουμε πελάτες για εφαρμογές αισθητικής ιατρικής. Οι ενέσιμες θεραπείες είναι υπέροχες, γιατί συνδυάζουν την επιστήμη με το “καλλιτεχνικό μάτι”!!  Ξεκινήστε από σήμερα εξασκώντας το!!

Βοτουλινική τοξίνη(μεσόφρυο-ρυτίδες μετώπου-πόδι χήνας)

-Εφαρμογές αισθητικής και κλινικής ιατρικής-ιστορική αναδρομή-δράση-προϊόντα στην αγορά-διάλυση-ενδείξεις-αντενδείξεις- σωστή φωτογράφηση-στόχος-ποιοι πελάτες είναι ιδανικοί-άνω τριτημόριο προσώπου και μύες-μονάδες ανά περιοχή-μαρκάρισμα-επισυμάνσεις, ειδική προσοχή για κάθε περιοχή ανάλογα με την περίπτωση-επιπλοκές και αντιμετώπιση κ.α.

Υαλουρονικό οξύ(ρινοχειλικές αύλακες-πτυχές πικρίας)

Εφαρμογές υαλουρονικού στο πρόσωπο-τι είναι-χαρακτηριστικά κάθε προϊόντος-τεχνικές-ενδείξεις-αντενδείξεις-πως αναγνωρίζω ποιο προϊόν χρειάζομαι για που- σωστή φωτογράφηση-ποιοι πελάτες είναι ιδανικοί-διαδικασία δημιουργίας πτυχών- τεχνικές-ειδικά tips-επιπλοκές και αντιμετώπιση κ.α.

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ: 30 λεπτά, φαγητό-καφές

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΜΟΝΤΕΛΑ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ:

Κάθε συμμετέχων δικαιούται μία ολοκληρωμένη εφαρμογή βοτουλινικής τοξίνης και υαλουρονικού οξέος είτε σε ένα μοντέλο είτε σε διαφορετικά μοντέλα, μετά και από συννενόηση με το υπόλοιπο group. Συμμετέχουν όλοι μαζί με παρατηρήσεις και ερωτήσεις. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗ. Κάθε εφαρμογή γίνεται σαν να ήταν στο προσωπικό ιατρείο σας, υπό την καθοδήγησή μας, με λήψη ιστορικού, φωτογραφίες, μαρκάρισμα, απόφαση μονάδων ή απόφαση σημείου εφαρμογής υαλουρονικού, εφαρμογή, οδηγίες αποθεραπείας